Triangle Elara LN-01A
- Aktiva designhögtalare med Klass D-förstärkning
- Baserad på otroligt populära Elara LN-01 stativhögtalarna
- Optimerad 2 x 50 watt digital förstärkare för LN01
- Bluetooth med aptX med HiFi-streaming
- Digital optisk ingång för anslutning till TV eller CD
- Phono ingång, anslut skivspelaren direkt till högtalarna
- RCA Stereo ingång för alla analoga källor
- Subwooferutgång för extra tryck i nedre registren

Triangle Elara LN-01A är en aktiv högtalare baserad på stativaren med samma namn, och levererar lika energisk och spelglatt ljud som Elara LN-01. En inbyggd Klass D-förstärkare Bluetooth (apt-X!) gör att du får en smidig och samtidigt välspelande stereoupplevelse som både kan spela modern musik och leverera ett grymt TV-ljud.

Finns i fler färger i Limited Edition utgåva
[underrubrik]ELARA-serien[/underrubrik]Elara-serien från Triangle är en snyggt formgiven högtalarserie perfekt för vardagsrummet. Designen är mycket stilren med frontskydd som fästs med magnet vilket gör att du slipper tråkiga skruvhål. I serien finns det två storlekar på golvhögtalare, en stativhögtalare och en center. Allt som allt en komplett serie oavsett om du har ett stort eller litet rum, vill ha hembio eller ren hifi. Fokus ligger på energi, kraftfull bas och närvaro.

[underrubrik]Aktiv livsstil[/underrubrik]Den aktiva högtalare i Elara-serien heter mycket likt originalet LN-01A och erbjuder likadana 5.25 tums element och kupoldiskant. Nytt är den inbyggda Klass D-förstärkaren som gör det möjligt att spela upp från ett flertal källor direkt ut i högtalaren.

Elara LN-01A har stöd för trådlöst ljud via Bluetooth, och tack vare en aptX-codec kan du även strömma högupplöst musik direkt från telefonen (fungerar endast med aptX-kompatibla enheter, ej Apple)! Ska du koppla upp högtalarna till TV:n finns en optisk ingång och vill du ha 2.1-ljud finns även en subwoofer utgång.

[underrubrik]Flera snygga finishar[/underrubrik]Elara LN01A finns i flera snygga finishar och nåt för alla smaker. Väl mellan mattlackad svart eller vit samt de sobra och moderna träfärgerna brun kastanj och ljus ek. 
Modeller
Matt vit 3.990:-
Matt svart 3.990:-
Kastanj 3.990:-
Ljus Ek 3.990:-


Typ:
Aktiva

Diskant:
1 st 28 mm textil

Mellanregister:
1 5.25 tum cellulosepulp

Känslighet:
89 dB

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
56 - 22.000 Hz

Mått:
165 x 291 x 235 mm

Vikt:
5.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-11-08