Triangle Secret IWT7
- Infällnadshögtalare för vägg
-Ultra-slimmat vitt galler med magnetfäste
-6.5 tums element
-Nivåjustering för bas och diskant
-Passar utmärkt till både film såväl som musik
- Obs 1st högtalare. Köp 2st för ett par.

Triangle Secret IWT7 är en infällnadshögtalare framtaget speciellt för installation i vägg. Ett 6.5 tums element ger ett spelglatt och närvarande ljud, där du har möjlighet att justera både bas samt diskanten.
Secret-serien
Triangle Secret är det franska märkets infällnadsserie, framställda för kunna spela allt från ren stereo till maffiga Dolby Atmos-anläggningar. Secret innefattar fyra stycken olika takhögtalare samt en vägghögtalare som troget återger det berömda soundet i en diskret tappning, då dem använder samma högtalarelement som syskonserien Elara. Högtalarna erbjuder både anpassningsbart ljud och sömlös integrering, med tunna magnetiska galler.

Triangle Secret IWT7
Triangle Secret IWT7 är en spelglad högtalare som är perfekt för dig som vill bygga in i vägg. Ett 6.5 tums element ger ett energiskt ljud ut, som går att anpassa tillsammans med diskanten tack vare en integrerad nivåjustering. Det magnetiska gallret smälter snyggt in oavsett rum, vilket försäkrar dig om Triangle IWT7:s möjlighet att användas för både ren stereolyssning eller dedikerade biorum.

Mått för håltagning (BxH): 271 x 168 mm
Inbyggnadsdjup: 86 mm

 
Modeller
Vit 2.290:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 st 1 tum

Mellanregister:
1 st 6.5 tum

Känslighet:
90 dB

Frekvensomfång:
60 - 20.000 Hz

Mått:
207 x 271 x 93 mm

Vikt:
1.67 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-11-03