Triangle Secret ICT8
- Infällnadshögtalare för tak
- Ultra-slim skyddsgaller med magnetfäste
- 8 tums element hämtat från Elara-serien
- Riktbar silkesdiskant
- Fungerar både för film och musik
- Obs 1st högtalare. Köp 2st för ett par


Triangle Secret ICT8 är den största infällnadshögtalaren i serien, med ett energiskt ljud tack vare ett 8 tums element hämtat från syskonserien Elara. Precis som Elara erbjuder Secret ett välspelande, fylligt sound som fungerar lika mästerligt till hembioanläggningen såväl som renodlad HiFi.
Secret-serien
Triangle Secret är det franska märkets infällnadsserie, framställda för kunna spela allt från ren stereo till maffiga Dolby Atmos-anläggningar. Secret innefattar fyra stycken olika takhögtalare samt en vägghögtalare som troget återger det berömda soundet i en diskret tappning, då dem använder samma högtalarelement som syskonserien Elara. Högtalarna erbjuder både anpassningsbart ljud och sömlös integrering, med tunna magnetiska galler.

Triangle Secret ICT8
Triangle Secret ICT8 är en cirkulär infällnadshögtalare, utrustad med ett 8 tums element och en justerbar kupoldiskant i silke. Tillsammans med den sömlösa designen blir ICT8 en diskret högtalare som passar bra i dem flesta rum. Vare sig det är film eller musik spelas det med lätthet och glädje!

Mått för håltagning: 245 mm
Inbyggnadsdjup: 106 mm

 
Modeller
Vit 2.790:-


Typ:
Tak

Diskant:
1 st 1 tum silkes kupoldiskant

Mellanregister:
1 st 8 tums

Känslighet:
91 dB

Impedans:
7 - 8 Ohm

Frekvensomfång:
50 - 20.000 Hz

Mått:
Ø 284 x 110 mm

Vikt:
2.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-11-03