Yamaha WXA-50
- 2 x 55 watt stereoförstärkare
- Trådlösa streamingtjänster
- Yamaha MusicCast
- WiFi, DLNA, och Bluetooth
- AirPlay för Apple
- Spotify Connect, Pandora, Napster
- Stöd för DSD 5.6 MHz, FLAC, WAV
- Smidiga placeringsmöjligheter


Yamaha WXA-50 går bortom konventionellt ljudtänk. Få tillgång till strömmad eller lagrad musik på din kompatibla smartphone och spela upp det direkt via förstärkaren. Och med Yamahas MusicCast applikation för multirum styr du allting från mobilen!

WXA-50
Yamahas stereoförstärkare är lätt att använda: koppla upp den till dina högtalare, sen kan du avnjuta strömning via ett flertal trådlösa källor. Främst är det tänkt att använda sig av MusicCast, Yamahas egna multirumsystem, som fungerar med ett stort utbud av produkter från det japanska företaget. Du kan koppla upp dig till ditt befintliga nätverk trådlöst via WiFi, eller trådat genom ethernetkabel. Alternativt kan du använda Bluetooth för trådlös uppspelning av musik. Genom Spotify Connect kan du dessutom styra uppspelningen direkt från mobilen. Yamaha WXA-50 är kompatibel med dem flesta musikfiler och tjänster, som Pandora och Napster.

Retro Modern
Yamaha WXA-50 är gjord i en gedigen design med smarta möjligheter för placering. Förstärkaren har ett kompakt kabinett och kan placeras både i sid- och höjdled. WXA-50 har även One Push Play, tryck på vilken knapp som helst och förstärkaren startas upp med samma inställning som senast användes.


 
Modeller
Grafit 5.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 55 watt (8 ohm)

Digitala ingångar:
1 x optisk, ethernet, 1 x USB

Analoga ingångar:
1 x stereo

Analoga utgångar:
1 x stereo, subwoofer

Högtalaranslutningar:
Skruv

Mått:
Utan antenn: 215 x 52 x 251 mm
Med antenn: 214 x 124 x 251 mm

Vikt:
1.94 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-05-04