Canton Sub 1500 R
- Dubbla 12.2 tum element i titan
- 500 watt Klass-D förstärkare med Wave-surround
- Matchar Chrono SL-serien
- SC-teknologi
- Kompakt, tidlös design i svart eller vitt


Canton Sub 1500 R ger dig kraften du kräver! Som största modellen bland Cantons exklusiva subwoofers ger den här aktiva basen ett ordentligt bastryck som passar till både hemmabio såväl som hifi.

Top Dog Canton
Sub 1500 R är den största modellen bland Cantons subwoofers med två stycken 12.2 tum element, ett aktivt frontriktat och ett passivt. Det aktiva elementet är frontriktat och det passiva nedåtriktat. Båda element är konstruerade i titan för hög hållbarhet.
När den aktiva signalen skickas ut tar det passiva elementet upp en lika stark signal inifrån. Signalen stärks och skickas tillbaka in i lådan. Detta ger Sub 1500 R ett bättre akustiskt tryck inuti själva baslådan, vilket i sin tur innebär en starkare signal utåt utan att kräva ett större chassi.

Tyska undret
Canton Sub 1500 R har integrerats med en digital förstärkare på 500 watt för absolut maxprestanda. Kopplat med Cantons patenterade Wave surround-teknologi garanteras subwoofern basåtergivning med närvaro och precision i hela rummet.

SC-teknologi
Cantons egna aktiva elektroniska filter, SC Technology, har integrerats i förstärkaren för att optimera basfrekvensernas svängningar inuti kabinettet. Först läses sväningningar (dvs. basljudet och dess totala frekvensomfång) in digitalt, därefter justerar SC-kretsen slutstegets EQ-respons automatiskt. Detta är främst för att undvika konflikterande basfrekvenser och fasningsfel, vilket leder till ett bättre, renare basljud.

Anpassningsbar
För att underlätta justering av subwoofern har Canton tagit fram en fjärrkontroll där man enkelt kan slå av/på, justera volym, crossover, och fasning. Basen har även en automatisk av/på knapp för behändigt energisparande.

Klassisk Canton
Canton Sub 1500 R kommer i en klassisk kub-formad baslåda med två olika färgval, i svart eller vit pianolack. Det ingår även en svart grill.

 
Modeller
Svart Högblank 21.490:-
Vit Högblank 21.490:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv (inbyggt slutsteg)

Effekt:
500 watt (750 watt toppeffekt)

Element:
2 x 12.2 tum (1 aktiv, 1 passiv)

Frekvensomfång:
18 - 200 Hz

Delningsfilter:
Justerbart 55 - 200 Hz

Mått:
360 x 484 x 510 mm

Vikt:
26.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-02-18