Great Northern Popcorn Top Star 12oz Svart med vagn
- Idealisk till biorummet med många besök
- Rejäl gryta! Poppa många portioner åt gången
- Perfekt för dig som vill sälja popcorn på marknader, barer, restauranger etc
- Matchande färdiga All-N-One portionsförpackningar för 12oz grytor finns
- Hög kvalitet!
- Fack dit opoppade kärnor hamnar
- Tempererat säkerhetsglas
- Fack för förvaring i vagnen
- Integrerad värme
- Tillverkad för Sverige, CE-märkt, RoHS, 220volt
- Popcornskopa följer med på köpet


Great Northern Popcorn Top Star i snyggt svart utförande med vagn för enkel placering och förflyttning. Rejäl 12oz kastrull så du kan poppa stora batcher med popcorn. Håll dem färska och varma med den inbyggda värmelampan!
TOP STAR
Detta är en riktigt rejäl popcornmaskin från amerikanska Great Northen Popcorn tillverkad och anpassad speciellt för oss Skandinaver och som uppfyller alla säkerhetsstandards. Perfekt för föreningar, skolor, restauranger, bowlingklubbar, barer eller företag som vill ge personalen extra goda popcorn, precis som på bio.

För att det ska vara enkelt att poppa har GNP tagit fram färdiga portionsförpackningar för 12oz grytor där olja smaksättning och kärnor ingår i en smidig plastförpackning, de kallar dem All-N-One och dessa finns även för 8 eller 2.5oz storlek. Naturligtvis kan man laborera med egna oljor och vanliga kärnor, kolla in våra äkta amerikanska varianter för extra bra resultat.

Maskinen har tre switchar som reglerar omröraren i grytan, sätter på grytans värme samt startar värmelampan som sitter i taket. Superlätt att kontrollera. Själva grytan är avtagbar vilket gör det lätt att rengöra om man har svårt att komma åt inne i maskinen. För opoppade kärnor så finns det slitsar i golvet som släpper igenom dessa och de hamnar då i ett fack som är lätt att tömma.

För dig som vill flytta runt popcornmaskinen är detta lätt, 18tums hjulen är lättrullade!

 
Modeller
Svart 10.990:-


Typ:
Maskin

Beskrivning:
Popcornmaskin med vagn

Mått:
790 x 1657 x 534

Vikt:
34 Kg

Inkom i sortimentet:
2016-02-05