Musical Fidelity M8sPRE
-Fullt balanserad
-Bio-funktion (By-pass)
-Byggkvalité i solid aluminium
-Analoga RCA / Balanserad XLR
-Teknik från TITAN


Musical Fidelity M8 PRE är ett fullt balanserat stereoförsteg i den tyngre klassen. Både analoga och balanserade ingångar finns samt Phono-ingång med MM/MC.
M8-serien
M8 PRE paras bäst ihop med Musical Fidelity's egna slutsteg för perfekt symbios. Men kan självklart användas i vilken stereo-anläggning som helst.

Teknik från TITAN
Musical Fidelity's M8-serie tar tekniken från deras värsta slutsteg TITAN men till ett betydligt lägre pris. Där val av komponenter/konstruktion ingår i en såkallad "trickle-down technology" allt för att skapa en så välljudande lösning som möjligt förhållande till pris med samma liv och känsla som TITAN återger.

Solid konstruktion
Musical Fidelity har alltid varit kända för sin påkostade byggkvalitet! M8-serien är inget undantag och hela konstruktionen andas kvalitet. Chassit är byggd i solid aluminium samt med rejäla kylflänsar för att hålla komponenterna kalla.

High-End
För den riktigt kräsna och ljudintresserade ger M8-serien mycket välljud i flera år framöver. Där hela ljudbilden är otroligt avslappnad och lättlyssnad. Med enorm slagkraft och ett stort frekvensomfång är ljudet extremt öppet och kontrollerat med bibehållen neutralitet. Upplösning såväl som tajming är även viktigt något som M8-serien bidrar med enkelhet.

 
Modeller
Svart 54.990:-
Silver 54.990:-


Typ:
Stereoförsteg

Analoga ingångar:
2st XLR (1st Bypass), 5st RCA (1st Bypass), 1st 3.5mm Trigger

Analoga utgångar:
1st XLR, 1st RCA, 1st 3.5mm Trigger

Mått:
440 x 162 x 400

Vikt:
17 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-12-15