Draper FlexShade FMF50 grå/vit
- Manuell mörkläggningsgardin med grå/vit väv
- Begränsar ljusinstrålningen maximalt; perfekt för hembion!
- Tillverkas i Sverige
- Måttbeställs efter dina önskemål


Ibland har man inte tillgång till lyxen att inreda ett fönsterlöst källar- eller vindsrum för sin hemmabioinrättning, och då märker man snart hur infallande ljus kan vara ett störande moment. Därför är det tur att det på ett både enkelt och snyggt sätt faktiskt går att lösa problemet. Med en mörkläggande väv kan du skapa biokänsla i vilket rum som helst, samtidigt som du får en riktig kvalitetsprodukt som håller sig sval under varma dagar!

Draper FlexShade FMF50
FlexShade Medium FMF50 är en förstklassig produkt som är otroligt rejäl i sin konstruktion och är byggd för att klara av slitage. När du visuellt vill gömma rullgardinskonstruktionen är en spolrullgardin med täckpanel som denna den ideala lösningen. Den dekorativa täckpanelen knäpps fast över beslagen och döljer hela vävrullen framifrån.
Gardinen har en mjukt rundad täckpanel på ca 10 cm i höjd. När rullgardinen inte används rullas väven upp och döljs helt och hållet bakom täckpanelen. Som standard är täckpanelen ­lackerad i vitt, men kan vid förfrågan beställas i andra kulörer. Den gedigna konstruktionen borgar för mycket lång livslängd.

Välj din väv
Drapers solskyddsprodukter finns i olika färgalternativ. Denna väv är grå/vit vilket innebär att den är vit utåt men grå på insidan och blockerar sol-och UV-ljus på ett exemplariskt sätt. Väven är antistatbehandlad och avtorkbar/tvättbar vilket gör att den inte drar till sig dammpartiklar och är lätt att rengöra med diskmedel och ljummet vatten.

Tillverkas i Sverige
Draper Solskydd tillverkas i Sverige och kvalitetskontrolleras noggrant. De skapas individuellt och schemaläggs i produktionen efter beställning. Det ger dig högsta kvalitet utan skavanker eller problem som förknippas med snabb massproduktion. Det innebär också att Draper Solskydd har en leveranstid på cirka två veckor, men levererar duken direkt hem till dig från fabriken för att ingen onödig tid ska gå till spillo.

Mått
Måtten som anges är totala måtten inkl kassetten. Själva väven blir ca 2.5 cm kortare på sidorna, och 10 cm kortare på höjden. Vävarna kan specialanpassas efter egna mått och i olika färger, kontakta oss gärna på Hembiobutiken för att få fram en passande lösning.


 
Modeller
1500 x 1750 4.290:-
2000 x 1750 5.490:-
2500 x 1750 6.890:-


Typ:
Manuellt solskydd

Användning:
Mörkläggning

Montering:
Vägg

Eldriven:
Nej

Kassett:
Vit

Vikt:
12 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-12-11