Yamaha CD-NT670D

Yamaha CD-NT670D är en CD-spelare med flera nätverksfunktioner och Bluetooth för att kunna strömma musik trådlöst från en telefon eller surfplatta. Här finns även en DAB+ tuner för digitala radiosändningar med högre ljudkvalitet. Välbyggt i ett snyggt chassi med bra komponenter får man en smart och mångsidig spelare.

- CD-spelare med nätverk
- DAB+ tuner
- Trådlöst wifi med AirPlay / DLNA / Spotify Connect
- Yamaha MusicCast
- Bluetooth

Modern CD-spelare
Yamaha CD-NT670 erbjuder ett stiligt yttre såväl som ett prestandarikt inre. Ren och snygg design i svart eller silver med stabil rotationshastighet som minimerar vibrationer och mekaniskt ljud under uppspelning. Baksidan har en digital optisk ingång om man vill utnyttja spelarens D/A-omvandlare, samt en frontmatad USB-ingång för USB-minnen med lagrad musik.

Digital radio
Yamaha CD-NT670D är utrustad med FM och DAB+ tuner som erbjuder mottagande av digitala radiosändningar med högre ljudkvalitet. I displayen visas även information om stationen och vilken musikgenre man lyssnar på. CD-NT670D kan ställa in upp till 30 förvalstationer.

Nätverk och Bluetooth
Yamaha har fimpat sina donglar och har byggt in både trådlöst nätverk och Bluetooth. Receivern ansluter till hemmets trådlösa nätverk och kan på det sättet ta del av Airplay, Internetradio, DLNA och Spotify Connect. Föredrar man trådat går detta självklart lika bra.

Yamaha CD-NT670D har inbyggd Bluetooth för att para ihop en kompatibel smartphone, surfplatta eller dator för att strömma musik snabbt och enkelt. Bluetooth-funktionen kan även användas för att para ihop ett par Bluetooth-lurar eller högtalare.

MusicCast
MusicCast är namnet på Yamahas revolutionerande streamingfunktion för att kunna njuta av sin musik i hela hemmet. Tack vare MusicCast-kompatibla produkter (receivers, förstärkare, soundbars, portabla högtalare m.m) kan du styra flera olika källor och zoner samtidigt direkt från din smartphone eller surfplatta via en kostnadsfri app. Utöver de mer vanliga streamingmöjligheterna som Spotify, Airplay eller DLNA kan MusicCast även användas med TV-apparater eller tex en gammal hederlig vinylspelare för att skicka ljudet vidare till andra rum med MusicCast-kompatibla produkter. För att läsa mer om hur det funkar och vilka produkter som funkar klicka här.


 
Modeller
Svart 4.290:-
Silver 4.290:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
192 kHz/24 Bit

Analoga ljudutgångar:
Stereo RCA

Digitala ingångar:
1 x optisk, 1 x USB, 1 x Ethernet, analog aux-in

Spelar:
CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV, FLAC, AIFF, ALAC

Mått:
314 x 70 x 338 mm

Vikt:
2.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-09-04