Triangle Esprit Gaia 5.0-paket

Triangle spelar med en förförisk lätthet, och sätter igång varje ton med en förtjusande kristallklar transient - ungefär som i verkligen om du lyssnar efter noga. Det skär aldrig i öronen. Det finns rejält med energi i framförandet, och resultatet är medryckande och vårfräscht. /HemmaBio 3-2015

Triangle Esprit Gaia EZ 5.0 är ett paket med högtalare från Triangles Esprit EZ serie. En hyllning till seriens 20-åriga livslängd, med passion för musikalitet, spelglädje och design. I det här paketet är det den mindre golvhögtalaren Gaia som ingår.

- Ny uppdaterad Esprit-serie
- Behaglig horndiskant i titan
- Mellanregisterter i cellulosa-kon
- Surroundhögtalarna är vägghängda

Hyllning till 20 års prestation
Nya Esprit EZ-serien har genomgått en intern och extern uppgradering. Den hornbaserade diskanten i titan känner vi igen från Triangles Anniversary-serien och levererar ett naturligt ljud med behaglig detaljrikedom som aldrig känns för ansträngt. Enligt Triangle är mellanregistret det absolut viktigaste elementet. Det återskapar de frekvenserna som är mest hörbara för det mänskliga örat där man i den nya serien uppdaterat elementet och valt lättviktsmaterialet celulosa för att ge extra liv och dynamik i ljudet.

Den mest synliga skillnaden på den nya Esprit EZ-serien är bottenplattan i glas med justerbara spikes som man valt istället för den tidigare Spec-teknoligin med en spike-fot, samt en högblank finish i svart eller vitt plus en traditionell valnötsfärg.Följande produkter ingår i paketet:
1 par Triangle Esprit Gaia EZ
1 st Triangle Esprit Voce EZ
1 par Triangle Esprit Heyda EZ


 
Modeller
Valnöt 24.990:-
Svart högblank 25.990:-
Vit högblank 25.990:-


Typ:
5.0-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
32.05 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-06-08