Musical Fidelity M6si
- High end ljudkvalitet
- Uppbyggd som två monosteg i ett chassi
- 2 x 220 watt (8 ohm) RMS
- THD + N: <0.007%
- S/N: >107 dB
- 4 RCA stereo RCA-ingångar
- 1 XLR balanserad ingång
- Asynkron USB-ingång till 24bit 96kHz DAC


Med M6 Si integrerad tvåkanalsförstärkare så får du en komplett och mångfunktionell förstärkare med inbyggd DAC. Hög ljudkvalitet direkt från datorn eller via någon av alla de andra ingångarna.
Konstruktion och funktion
M6 Si är produkt som utvecklats genom åren, jämfört med föregångaren har istort sett hela interiören bytts ut och ljudkvaliteten tagit ytterliggare snäpp uppåt. Fler ingångar ger fler möjligheter. Nu kan du klara dig med bara förstärkaren och ett par högtalare om du använder datorn som ljudkälla tack vare den inbyggda DACen. Ljudet inspirerar dig och M6 Si klarar av driva de allra flesta högtalare. Vill du lyssna på vinylskivor så hittar du ett inbyggt RIAA-steg baserat på M-F hyllade V-serie.

Möjligheterna att använda förstärkaren och slutstegen både för musik och för hembio finns tack vare det smarta HF läget hos Aux1 ingången, där kan du koppla in din hembioreceiver eller ditt hembioförsteg och då utnyttja den högre ljudkvaliteten hos M6 Si. Är det dags för en musiksession så växlar du bara över till någon av de andra ingångarna och kontrollerar förstärkaren på normalt sätt.

Konstruktionen baseras på en ny kretslayout som ger korta signalvägar och minimerar brus eller förvrängningar av signalen, det ger ett rent, bra ljud både hos låg och högfrekventa signaler. Separationen mellan kanalerna blir även väldigt bra då cross talk ligger på en låg nivå. Internt är även förstärkaren uppbyggd som om det vore två separata slutsteg med egna kraftförsörjningar likväl har försteget egen försörjning. 
Modeller
Svart 31.900:-
Silver 31.900:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 220 watt (8 ohm)

D/A-Omvandlare:
96 kHz / 24 bit

Digitala ingångar:
1 USB

Analoga ingångar:
3 stereo RCA, 1 phono, 1 stereo XLR

Analoga utgångar:
1 stereo RCA

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
440 x 125 x 400

Vikt:
16.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-05-05