Monitor Audio SB-3 Passiv soundbar utan förstärkare
- Vänster, höger och centerkanal i samma kabinett
- Fem C-CAM mellanregister!
- Tre C-CAM diskant
- Fyra ABR basar
- Passar storleksmässigt bra för 60tum och uppåt i storlek på TVn
- Kan väggmonteras (fäste ingår ej)


Monitor Audio SB-3 är den större av de två diskreta passiva soundbarsen som engelsmännen lanserat. Riktigt bra ljudegenskaper för den som vill ha en diskret installation.
Passiv soundbar
En passiv soundbar har ingen inbyggd förstärkare till högtalarelementen. Det innebär att du får ansluta en hembioreceiver till den. Fördelen är att du får all den funktionalitet som de moderna receivrarna har, exempelvis akustisk rumskorrigering, Spotify Connect, HDMI-växling och uppskalning etc. Du kan även välja att koppla till surroundhögtalare (använd Monitor Audio för bästa klangmatchning).

Snygg design men bra ljudkvalitet
SB-3 ger dig en stilren produkt som tar lite plats. Trots detta levererar den ett bra ljud som passar de flesta. Basen finns där trots de små måtten men som vanligt rekommenderar vi att du kompletterar med en separat subwoofer. C-CAM elementen kommer ursprungligen från Gold-serien så de håller mycket hög nivå i ljudkvalitet.

Placering
Högtalaren kan placeras antingen på vägg eller stående på bänken nedanför TVn, små gummifötter medföljer i förpackningen.

 
Modeller
Svart/alu 7.490:-


Typ:
Soundbar

Förstärkare:
-

Högtalare:
4 x 4” (100mm) C-CAM® cone bass/mid driver 3 x 1” (25mm) C-CAM gold dome tweeter

Subwoofer:
4 x Auxiliary Bass Reflex (ABR) Loading

Ingångar:
Högtalarterminaler

Vägghängd:
Ja

Mått:
145 x 1310 x 89

Vikt:
9 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-05-04