Q Acoustics Q7000i 5.0

Q Acoustics Q7000i 5.0 är ett paket med satellit och centerhögtalarna i Q7000i 5.1 paketet. Dvs utan subwoofer. (för dig som har en bra, eller vill köpa en annan, vi rekommenderar inte paketet utan subwoofer). Designade med ett välbalanserat ljud spelar de på ordentligt i ett vanligt vardagsrum och kan även väggmonteras för en mer diskret installation.

- Designade satellithögtalare
- Nya element och delningsfilter
- Rekommenderat med lite kraftigare receiver

Snygga
De nya 7000-satelliterna har fått en ny matt finish i svart eller vitt istället för den högblanka ytan som fanns på föregångaren. Högtalarna har fått nya delningsfilter och element som är mer långslagiga och ger en mer verklighetstrogen ljudbild som inte låter för ansträngd även på högre volymer.

Matcha väl
Trots sitt mindre format kräver Q7000 lite extra omsorg för att verkligen spela ut ordentligt och inte bli för spretigt när man vill kräma på lite extra. Vi rekommenderar att kika på en något kraftigare receiver och inte instegs-modeller för att få en bra och kvalitativ matchning med högtalarna som har en låg verkningsgrad. För mer information och rådgivning kontakta oss gärna via mail, telefon eller besök oss i någon av våra butiker.

Lättplacerade
Q Acoustics gillar inte synliga kablar och har i flera olika högtalarserier jobbat med smidig kabelhantering. Högtalarnas terminaler sitter under högtalaren och foten kan även vridas på för att användas som ett flexibelt väggfäste

 
Modeller
Vit 7.990:-
Svart 7.990:-


Typ:
5.0-paket

Antal högtalare:
2 st Front, 1 st Center, 2 st Surround

Diskant:
1 tums ringradiator diskant

Mellanregister:
Dubbla 3 tums neodymium element / högtalare

Känslighet:
85 dB / 1 watt

Impedans:
6 Ohm

Frekvensomfång:
95 - 20.000 Hz

Subwooferns effekt:
-

Mått:
100 x 240 x 160 mm

Vikt:
9 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-02-18