Clic WOOD DOOR
- Designad och tillverkad i Danmark
- Stora möjligheter att anpassa funktion och utseende
- Tidlös design utan synliga knoppar
- Dold öppningsmekanism
- Går att vänster- eller högermontera, anges vid beställning
- Finns i flera snygga matchande färger och träslag
- Passar ej Large, Center och S-modellerna


Trädörr för alla Clicbänkar utom Large, Center och S-modellerna.

Clic lägger stort fokus på rena och minimalistiska linjer i kombination med stora valmöjligheter. Du får en snygg bänk med ovanligt hög finish som du genom några enkla val kan anpassa till dina unika behov i form av mått, färger och tillbehör.

Clic
Idéerna till möblerna uppstod då mannen bakom clic, Mike Fabricius, inte kunde hitta en genomtänkt möbel i hög kvalité, som uppfyllde hans behov för att hantera AV produkter. Marknaden var helt enkelt inte kapabel att leverera en möbel som fungerade, många erbjöd praktiska möbler på bekostnad av design och tvätt om men inget gjorde både och.

Med Clic var målsättningen att erbjuda en väldesignad möbel som var praktisk och anpassad till att fungera ihop med AV produkter. Saker som djup, kabelgenomföringar och olika konfigurationsmöjligheter blev självklarheter utöver designen. Med ett väl tilltaget djup, apparatbreda skåp och tygluckor kan allt sättas i bänken om man vill ha en smidig och snygg lösning för hela AV systemet.

En av de absolut mest uppskattade delarna i Clic sortiment är tygluckorna man kan utrusta sin bänk med. De finns i många olika färger och är akustiskt transparenta vilket innebär att man, utan att tumma på ljudkvalitén kan ställa in högtalare i sin bänk. Det innebär också att fjärrkontroll kan användas även när luckorna är stängde.

Tillbehör och alternativ
Till alla Clic möbler ingår förutom själva bänken en hylla till varje skåp, allt man utöver det vill utrusta sin bänk med köper man som tillbehör. Ben eller väggfäste, luckor eller lådor om man inte vill ha en öppen bänk och täcklock till kabelgenomföringen på ovansidan.

Alla Clics möbler levereras helt färdigmonterade för att du ska få bästa möjliga finish på din nya mediabänk.

 
Modeller
Vit 2.200:-
Svart 2.200:-
Grå 2.200:-
Ljusgrå 2.200:-
Ekfanér 2.800:-
Valnötsfanér 2.800:-


Typ:
Tillbehör

Beskrivning:
Trälucka för Clic

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-03-06