iFi Audio iRack
- Passar till alla dina iFi Nano- och Mikro-enheter
- Dämpar resonans för att undvika alla störningar
- Snyggt, genomtänkt och välbyggt


iFi Audio iRack är ett stilrent hifi-rack i miniformat som kompletterar dina Nano- och Micro-serier. Men det är inte bara snyggt, det har funktion också. Hela racket är resonansdämpat för att undvika störningar i ljudet.


Stilren uppställning med funktion
iRack är ett väl genomtänkt hifi-rack för skrivbordet eller hyllan där du ställer dina iFi-enheter. Varje hylla är väl designad med snygg form och luftgenomströmning. Racket står på spikes av rostfri stål som leder ner i de tillhörande kopparna för att inga vibrationer ska sprida sig från eller till ditt rack. Pelarna är också de av stål med gummiringar som minskar vibrationerna. Du kan använda racket med alla hyllor (fyra stycken medföljer) eller plocka bort hyllor efter önskemål så att den passar just din uppställning.

iFi - prisvänligt high-end ljud för alla
iFi är ett nyskapat dotterbolag till ett av Storbritanniens största tillverkare av high-end, AMR, Abbingdon Music Research. Men där AMR huvudsakligen inriktar sig på referens-system från 50 000kr och uppåt är iFis produkter avsedda att erbjuda bästa möjliga ljud för en överkomlig summa. Resultatet är en serie av stilrena high-end produkter med den senaste digitala tekniken och ett detaljerat, klart analogt ljud.

 
Modeller
Silver 1.890:-


Typ:
Hörlurstillbehör

Frekvensomfång:
Mini-rack för dina iFi-produkter

Mått:
95 x 139 x150

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2015-01-27