Triangle Esprit Gaia EZ

"Charmiga fransmän med mycket livekänsla och härligt utseende."
- Hifi & Musik, nr 9 augusti 2016

Triangle Esprit Gaia EZ är den moderna golvhögtalaren med kompakta mått. Elegant design och kraftfullt engagerande ljud med Triangle öppna ljudbild. Tre 5 tums element kombinerat med basport och Triangles lena horndiskant i ett kabinett som bara är 17cm brett och 96cm högt.

- Ny uppdaterad Esprit-serie
- Behaglig horndiskant i titan
- Nytt mellanregisterelement med cellulosa-kon
- Bottenplatta i glas
- Finns i högblankt eller valnöt

Try & Buy!
Triangle Electroacoustique har i över 35 år utvecklat fantastiska högtalare med värme, transparens och framförallt spelglädje. Eftersom vi är säkra på att ni kommer uppskatta deras kärleksbarn erbjuder vi er nu TRY AND BUY i 30 dagar där ni kan provlyssna högtalarna i lugn och ro i er egen miljö. Om ni mot förmodan inte skulle gilla ljudet så får ni en fraktsedel att returnera dem med och återbetalar er köpsumma. OBS! För att erbjudandet ska gälla behöver ni kontakta oss innan leverans så att vi gemensamt kan gå igenom ert behov så aktiverar vi TRY AND BUY på ordern.

Hyllning till 20 års prestation
Nya Esprit EZ-serien har genomgått en intern och extern uppgradering. Den hornbaserade diskanten i titan känner vi igen från Triangles Anniversary-serien och levererar ett naturligt ljud med behaglig detaljrikedom som aldrig känns för ansträngt. Enligt Triangle är mellanregistret det absolut viktigaste elementet. Det återskapar de frekvenserna som är mest hörbara för det mänskliga örat där man i den nya serien uppdaterat elementet och valt lättviktsmaterialet celulosa för att ge extra liv och dynamik i ljudet.

Den mest synliga skillnaden på den nya Esprit EZ-serien är bottenplattan i glas som man valt istället för den tidigare Spec-teknoligin med en spike-fot, samt en högblank finish i svart eller vitt plus en traditionell valnötsfärg.

Esprit Gaia EZ
Slimmad golvhögtalare med 3st 5 tums element för bas och mellanregister. Diskanten tar TZ2500 hand om för det öppna härliga ljudet. Mellanregisterelementet består av cellulosa vilket ger låg vikt för styvheten och levererar de naturtrognaste rösterna i musiken. Högtalaren måste upplevas, en riktig pärla för den som vill ha engagerande musik eller filmupplevelser.

 
Modeller
Valnöt 15.990:-
Svart Highgloss 16.990:-
Vit Highgloss 16.990:-


Typ:
Golv

Diskant:
1 st TZ2500 Horndiskant

Mellanregister:
1 st 5 tum Cellulosa

Bas:
2 st 5 tum Glasfiber

Känslighet:
89.5 dB/1 watt

Impedans:
3.3 - 8 ohm

Frekvensomfång:
47 - 22.000 Hz

Mått:
168 x 276 x 962

Vikt:
18 Kg

Inkom i sortimentet:
2014-11-21