M&K Sound V12
- 12" aktiv subwoofer i sluten låda
- 300 watt digitalt förstärkeri
- THX Select2-certifierad
- Baserad på M&Ks X-serie
- Finns i matt vit eller matt svart


M&K V12 är den största subwoofern i V-serien med en ny rundare design, förbättrade komponenter och den snabba precisa basåtergivningen som vi vant oss att få från M&K.
[underrubrik]M&K V12[/underrubrik] M&Ks V-serie är tillverkad för att återspegla bolagets vision om en snabb punchig bas i ett kompakt format och stilig design som klarar av att gräva riktigt djupt i frekvensomfånget. V12 är den största modellen och har ett 12" element som drivs av ett diskret klass D-steg på 300 watt som ger effektiv basåtergivning med låg värmeutveckling. Teknik och design har hämtats från M&Ks större X-serie med förbättrat magnetsystem, kabinett och delningsfilter där den slutna lådan underlättar placering för optimal basåtergivning. Till skillnad från de mindre modellerna i serien är V12 THX Select2-certifierad vilket innebär att den genomgått flera tester för att möta de hårda THX-kraven. En helt klart bättre bas-upplevelse som integrerar riktigt bra med resten av högtalarna.

M&K
I drygt 40 år har Miller&Kreisel tillverkat högtalare och subwoofer för konsumenter och pro-marknaden. Bolaget startade 1974 av Jonas Miller och Ken Kreisel med att tillverka subwoofers och högtalare i ett prestigefyllt område i Beverly Hills, Kalifornien. På kort tid lyckades de båda audiofilerna göra sig ett namn i branschen där Miller öppnade världens första hi-end audiobutik, och Kreisel designade och installerade första M&K subwoofern och ett aktivt monitor-system för att mixa Steely Dan's Pretzel Logic album. Succén fortsatte genom årtionderna där man även lyckats göra sig ett stort namn bland de digitala ljudformaten för flerkanaligt-ljud och varit delaktiga i flertalet stora Blockbuster-filmer som Sagan om Ringen-trilogin, Star Wars och King Kong.

 
Modeller
Matt svart 13.990:-
Matt vit 13.990:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv (inbyggt slutsteg)

Effekt:
300 watt klass D

Element:
12 tum

Frekvensomfång:
20 - 200 Hz (+/- 2 dB)

Mått:
360 x 465 x 400 mm

Vikt:
21 Kg

Inkom i sortimentet:
2014-10-17