M&K Sound IW5 4-tums in-wall högtalare
- Högtalare för montering i vägg
- 4-tums baselement
- 1-tums silk dome diskant med neodymmagnet
- Både runt och fyrkantigt galler följer med
- Klangmatchad med M-serien
- Stabil konstruktion med frontbaffel i stål
- OBS! Säljes styckvis

M&K Sound IW5 är en inwallhögtalare som är helt klangmatchad med övriga i M-serien. Perfekt som Atmoshögtalare i taket eller som diskret hembiouppsättning infälld i vägg.
[underrubrik]Varför välja M&K?[/underrubrik]För de som ställer högre krav på sitt bioljud men vill fortsätta med små högtalare på väggen har amerikanska M&K det rätta referensljudet. I flera år har de jobbat nära tillsammans med filmstudios i Hollywood där deras högtalare används som monitorer för mixning och bygger på att ge en extrem riktning av ljudet för att kunna urskilja var ljudet exakt kommer ifrån. Den rejäla byggkvalitén med patenterade delningsfilter och speciell utveckling av elementen fångar lyssnaren med en precis närvaro i ljudet med en klarhet och balans utöver det vanliga sortimentet som man hittar på dagens högtalarmarknad.

[underrubrik]IW5 in-wallhögtalare[/underrubrik]IW5 har en tvåvägskonstruktion som är mycket lik den man hittar hos M5 men i ett inwallutförande. Genom att begränsa lådvolymen i väggen får du ett tajt och bra ljud tack vare denna konstruktion. Du får M&Ks Phase-Focused Crossover även i de här modellen vilket ger dig en riktigt jämn riktning även i bredare lyssningsområden. Med IW5 kan du bygga en helt inbyggt hembiosystem men även är den perfekt att användas som takkanal för Dolby Atmos-system. Grillen är i vitt men kan målas svart av den som vill det.

[underrubrik]M&K Sound[/underrubrik]I drygt 40 år har Miller&Kreisel tillverkat högtalare och subwoofer med ett obestritt rykte som en av världens bästa högtalartillverkare för konsumenter och pro-marknaden. Bolaget startade 1974 av Jonas Miller och Ken Kreisel med att tillverka subwoofers och högtalare i ett prestigefyllt område i Beverly Hills, Kalifornien. På kort tid lyckades de båda audiofilerna göra sig ett namn i branschen där Miller öppnade världens första high-end audiobutik, och Kreisel designade och installerade första M&K subwoofern och ett aktivt monitor-system för att mixa Steely Dans Pretzel Logic album. Succén fortsatte genom årtionderna där man även lyckats göra sig ett stort namn bland de digitala ljudformaten för flerkanaligt-ljud och varit delaktiga i flertalet stora Blockbuster-filmer som Sagan om Ringen-trilogin, Star Wars och King Kong.

 
Modeller
Vit 5.990:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 st 1 tum

Mellanregister:
1 st 4 tum

Känslighet:
84.5 dB/1 watt

Impedans:
6 ohm

Frekvensomfång:
100 - 20.000 Hz

Mått:
184 x 140 x 99

Vikt:
2.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2014-10-15