Goldkabel Profi XLR Stereo
- Goldkabels egna XLR-kontakter
- Symetrisk dubbel-koaxial konstruktion
- 4 nivåers skärmning
- Flexibel


Goldkabel Profi XLR Stereo är en mycket prisvärd kabel med väldigt gott omdöme från tyska tidningen Stereo. De skriver att ljudkaraktären är balanserad, snabb, transparent och harmoniskt neutral.
XLR
Med XLR-kabeln kan du ansluta produkter med XLR in och utgångar. Detta används för att sända en balanserad signal vilket innebär att jord och minussignalen är separerade i egna ledare medans i en normal RCA-kabel de är förenade i en. Detta ger ett högre signal/brusförhållande samt en lägre känslighet för störningar vilket speciellt är viktigt för långa längder på kablarna.

Goldkabel XLR Stereo
Med Goldkabels XLR Stereo-kabel har du i ena ändan 2st XLR honor medans i andra 2st XLR hankontakter. Med en dubbel koaxialledare skickas signalen väl skärmad och ledaren består av solid koppar med mycket hög renhet. Kabeln är väldigt flexibel vilket gör den lättanvänd om det är ont om plats.

Goldkabel
Goldkabel är ett tyskt märke som rönt stora framgångar främst på den tyska marknaden. De fokuserar på high-end kablar och testas ofta med gott omdöme av pressen. Flera olika serier av kablar existerar där Executive-serien är den högsta. Vi har tillgång till hela Goldkabels sortiment men exponerar ett urval i vår webshop.

 
Modeller
Grå 0.5 meter 890:-
Grå 0.75 meter 1.190:-
Grå 1 meter 1.249:-
Grå 1.5 meter 1.390:-
Grå 2.5 meter 1.690:-
Grå 3.5 meter 1.990:-
Grå 5 meter 2.390:-
Grå 7.5 meter 2.990:-
Grå 10 meter 3.890:-


Typ:
XLR - XLR

Används till:
Analog signal tex. mellan försteg och slutsteg

Kontakter:
2 st XLR i var ände (Hona - Hane)

Inkom i sortimentet:
2014-08-21