Black Connect Subwoofer MKII
- Subwoofer-kabel med Y-koppling
- Trippelskärmad
- Guldpläterade kontakter
- 99.99% syrefri koppar


Black Connect Subwoofer MKII är en prisvärd subwoofer-kabel för anslutning mellan receiver/förstärkare och en aktiv subwoofer.

Instegskabel
Ambitionen med vår Black Connect-serie var att hitta en kabel som tar hänsyn till de aspekter som är viktiga för att få fram signalen på ett korrekt sätt men som håller ett riktigt lågt pris. Du bör enligt oss alltid välja minst en kabel i nivå med Black Connect-serien jämfört med de medföljande (normalt svarta) kablarna till din utrustning för att inte riskera att degradera signalkvaliteten för mycket. Detta ger dig oftast en bättre kvalitet på både bild och ljud.

Black Connect Subwoofer MKII är en analog signalkabel som man använder för att koppla mellan en förstärkare/receiver och sin subwoofer, den har därför 1st RCA-kontakt i ena änden (som sätts i förstärkaren) och 2st RCA-kontakter i andra ändan (som sätts i subwoofern). Black Connect Subwoofer MKII innehåller syrefri koppar och är trippelskärmad för att ge hög ledbarhet och bra isolering.

Black Connect Subwoofer MKII rekommenderar vi starkt som ett första steg för att få rätt förutsättningar till din subwoofer. Vill du gå till nästa nivå rekommenderar vi Goldkabel Y-Link eller high-end varianten Goldkabel Highline Subwoofer.

 
Modeller
Svart 1.5 meter 199:-
Svart 2.5 meter 299:-
Svart 3.5 meter 299:-
Svart 5 meter 469:-
Svart 7.5 meter 629:-
Svart 10 meter 789:-


Typ:
Subwoofer

Används till:
Koppling mellan subwoofer och receiver/förstärkare

Kontakter:
RCA

Inkom i sortimentet:
2014-08-15