Procella Audio P5
- Högt ljudtryck
- Fantastisk spridning
- Spelar rakt fram där P6 är vinklade lätt nedåt
- Procella ljudet till halva priset!
- Finns i vitt och svart


Procella P5 är en ny instegsmodell till den hyllade högtalarserien som används av film- och musikbranschen och passar perfekt till ett mindre biorum eller vardagsrum. Eftersom den har samma ljudbild som storebror P6 kan den också med fördel användas som surround eller Atmos-högtalare i din Procella-anläggning.


För att säkerställa att du når bästa prestanda rekommenderar vi att du kontaktar butikerna för rådgivning/konsultation!

Proffsljud anpassat för miljön
P5 är en kraftfull högtalare där företagets patenterade teknik anpassats för att kunna användas i vardagsrum och biorum där det inte går eller är praktiskt att bygga in storebror P6. Eftersom den spelar rakt fram kan den till skillnad från P6 enkelt placeras under din TV eller Projektorduk och ger en härlig pondus och detalj åt dina filmer.
Högtalaren fungerar även utmärkt som surroundhögtalare i kombination med Procellas övriga modeller och går att få i matt svart eller vitt utförande.

DTS och Studios på meritlistan
Eftersom det är extremt viktigt att studiohögtalarna spelar helt rent och neutralt, under mixningen av ljudet till både filmer och musik, använder DTS och många film- och musikstudios Procella i sina mixningsrum. DTS använder även Procella i sina visningsrum när de ska demonstrera ljud för producenter och filmbolag. För att dra en svensk referens så har vinnaren av Guldbaggen för bäst ljud 2015, Andreas Franck med The Quiet Roar, använt Procella P610, P6 och P15 för att mixa ljudet. Samma högtalare som sitter i Hembiobutikens biorum! Vill du höra ljudet precis som filmskaparna tänkt? Då är det Procella du ska välja.

Bra partner till Procella P12
Procella P5 fungerar utmärkt tillsammans med P12 som också finns i vitt. Det gör dem till ett utmärkt paket med både djup och stuns i ljudet för både biorum och vardagsrum.

 
Modeller
Svart 14.000:-
Vit 14.000:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 tum

Mellanregister:
5.25 tum

Mått:
190 x 304 x 170

Vikt:
6 Kg

Inkom i sortimentet:
2014-08-07