Supra Grenuttag MD08-16-EU/SP MK3
- Minimerar störningar till intilliggande kablage
- Åskskydd
- Inbyggt strömfilter
- Klarar 3680w kontinuerligt!
- Skydd även på jorden
- Tillverkad i Sverige 
- OBS! Nätkabel ingår ej utan köps till separat (OBS 2. Måste vara 16 Ampere-kontakt, se tillbehör)


En grendosa av hög kvalitet med inbyggt åskskydd och filtrering, för 16A.

Skärmad
SUPRA MD08-16-EU/SP MK3 är byggd i aluminium och har 8 uttag. Den är skärmad vilket först och främst är till för att blocket inte ska stråla och störa intilliggande kablar bakom en TV-bänk, rack eller liknande där det har en tendens att samlas en ansenlig mängd kablar.

Filtrering som inte stryper
Den inbyggda strömfiltreringen är konstruerad på ett sätt som gör att den inte stryper strömmen och påverkar dynamiken. Totalt klarar den av 3680 watt kontinuerligt vilket är lika mycket som en 16A säkring normalt gör.

Överspänningsskydd
Den här modellen har även ett inbyggd överspänningsskydd som skyddar utrustningen från såväl strömspikar som åsknedslag. 

Supra LoRad kabel rekommenderas
Till den här modellen ingår det ingen kabel. Vi rekommderar att man kompletterar men en Supra LoRad kabel för bästa matchning. Observera att eftersom den här modellen klarar 16A krävs en speciell typ av kabel.

Smidig montering
Modellen går att lägga på golvet, fästa upp på väggen eller montera i ett rack.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Aluminium 1.789:-


Typ:
Grenuttag

Beskrivning:
Grenuttag

Mått:
89 x 53 x 537

Vikt:
1.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2014-07-09