Focal Sub Air
- Flexibel och praktisk trådlös baslåda
- 8-tums element
- Passar perfekt till Focals satelliter
- Helt ny tunn konstruktion
- 40 - 200 Hz
- 150 Watt
- Kan väggmonteras


Focal Sub Air är en trådlös subwoofer som ger dig fyllig bas utan besvär! Koppla in sändaren i recievern och starta subben så är du redo att köra!


Lättplacerad baskälla
Sub Air tar Focals baslådor in i det moderna hemmet med en trådlös överföring som når 15 meter. Det gör att du enkelt kan placera den i rummet utan att du behöver fundera över hur kablarna ska döljas. Den smala subwoofern tar också upp mindre plats än konventionella baslådor och med den medföljande väggmonteringstillsatsen enkelt fästas på väggen.

På sidan av lådan sitter ett åtta tums element tillverkat av cellulosa kopplat till ett 150 watts BASH-slutsteg vilket gör Sub Air väl lämpad för att fylla ut ljudet från diskreta sattellithögtalare. Självklart är subben anpassad för att fungera utmärkt med Focals Dome-serie!

Ingångar och funktion
Sub Air är tänkt att kopplas in trådlöst men du kan även kopplar in den med en vanlig subwoofer kabel med stereokontakt. På undersidan finns även switch för att slå om fasen till 180 grader, kontroll för delningsfiltret och volymkontroll.

 
Modeller
Svart högblank 8.190:-
Vit högblank 8.190:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv (inbyggt slutsteg), Trådlös

Effekt:
150 watt

Element:
8 tum

Frekvensomfång:
40 - 200 Hz

Delningsfilter:
Ställbart 50 - 200 Hz

Mått:
360 x 410 x 160

Vikt:
7.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2013-06-19