Supra Quadrax Combicon
- Star Quad med rörformade ledare
- Minimala RF-störningar
- Tvinnade och fasanpassade ledare
- Polypropylenisolering
- Banan och gaffelkontakt ingår.
- Låg kapacitans och induktans ger klart och rent ljud


Supra Quadrax är en high-end-kabel, terminerad och färdig med Supras Combiconkontakter. Kabeln finns i olika utföranden i vårt sortiment och den här varianten har två kontakter i var ända och säljs som 1 par (till 2 stycken högtalare).

Star Quad
Konstruktionen bygger på 4 stycken rörformade ledare som är placerade i så kallad Star Quad-konfiguration. Med de rörformade ledarna ökar man den relativa ytan vilket leder till låg induktans på 0.3uH/m. Den låga induktansen bidrar till att man får fram signalen med minimala RF-störningar och resultatet blir ett renare och klarare ljud. För att ytterligare reducera induktansen har vi även tvinnat och fasanpassat ledarna.

Isolering
Supra Quadrax har inte bara låg induktans utan även låg kapacitans på grund av vår unika polypropyleneisolering. Isoleringen har en hög isolerande effekt vilket leder till att signalen snabbt kan färdas och nå fram till mottagarsidan utan märkbar påverkan. Det är mycket ovanligt att en högtalarkabel har både låg induktans och kapacitans men tack vare den unika konstruktionen har vi lyckats med detta. Resultatet blir en högklassig ljudförmedlare som tål att jämföras!

Quadrax-serien
Quadrax finns som löpmeter för den som vill dra långa längder men även som normal högtalarkabel med 2 ledare kopplade till 2 ledare med 2x4.0mm2 kabel. Den finns för Bi-wirering med 2 kontakter kopplade till 4 kontakter samt för Bi-amping med 4 kontakter kopplade till 4 kontakter med 4x2.0mm2 kabel. Vi kan även bygga skräddarsydda lösningar till dig. För alla kontakterytor så ingår det både banan och gaffelkontakt.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Isblå 2 meter 2.545:-
Isblå 3 meter 2.975:-
Isblå 5 meter 3.305:-
Isblå 4 meter 3.310:-


Typ:
Högtalar

Används till:
Högtalarkabel

Kontakter:
2 st kontakter i var ända

Inkom i sortimentet:
2013-05-10