Speakercraft Profile CRS6 Three
- Ramlös design i Profile-serien
- Riktbar diskant
- 6.5 tum aluminiumelement
- Waveplane-teknologi


SpeakerCraft CRS6 Three ingår i Profile-serien och är en in-ceiling högtalare med 6,5 " element och riktigt vass spridning.

Profile
Profile linjen är en design helt utan ram där det enda synliga på högtalaren är högtalargallret. Gallret i sin tur är spraybart i valfri färg vilket gör att högtalarna smälter in i vilken miljö som helst och blir knappt upptäckbara, tills man hör ljudet. Profile konceptet finns tillgängligt för serierna AIM och CRS.

CRS6 Three
Speakercraft CRS6 Three består av en 1" vätskekyld aluminium-diskant med ett tillhörande 6.5" aluminiumelement. Den infällda diskanten är riktbar samt att det sitter en EQ-switch med +-3 dB nivå-justering om man vill öka eller minska diskant och basomfånget. Speakercraft utnyttjar kvalitetskomponenter i sina högtalare och deras Waveplane-teknologi med en patenterad baffel som ger en bättre spridning på ljudet vilket gör att man upplever framförallt mellanregistret som mycket fylligare även när man inte står direkt under högtalaren.

Installation
Högtalarna är bestyckad med såkallade "doglegs", man stoppar in högtalarna i det uppsågade hålet och skruvar så fälls det ut klaffar som klämmer fast högtalaren mot taket, dessa döljs sedan av högtalargallret. OBS! Ska skruvas med handkraft och inte med maskin

Mått för håltagning: 210 mm
Inbyggnadsdjup: 103 mm

Speakercraft
Speakercraft började som en Hi-Fi återförsäljare i Riverside, USA, 1976. Efter flera förfrågningar om inbyggt ljud i husbilar konstruerade de sina första prototyper och från där bar det av till att börja göra inbyggnadshögtalare. Till en början konstruerade och sålde man OEM högtalare till en rad stora namn i branchen som tex Bang & Olufsen, Klipsch, Sonance, JBL och Polk Audio. På senare år har de lanserat högtalare under eget namn och tillhör nu en av de största tillverkarna för Inwall produkter. 
Modeller
Vit 3.220:-


Typ:
Tak

Diskant:
1 st 1 tum aluminium

Bas:
6.5 tum aluminium

Känslighet:
90 dB/1 watt

Impedans:
4/6/8 Ohm beroende på switchläge

Frekvensomfång:
40 - 20.000 Hz

Mått:
Diameter: 249 mm, Djup: 103 mm

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2013-04-10