Niles OS6.3
- Allvädershögtalare för utomhusbruk
- 6-tums element
- UltraSilk-diskant
- Integrerade väggfästen
- Kan målas


Niles OS6.3 är en välbyggd utomhushögtalare med bra bas och närvaro. Högtalarna har också Niles Ultrasilk-diskant för ett rent och skönt ljud i de högre registrena.


Allvädershögtalare
Niles OS6.3 ingår i kategorin allvädershögtalare som är speciellt konstruerade för utomhusbruk där det inte finns väderskydd. De tål både hetta och kyla såväl som fukt. Eftersom de är IPX5-klassade kan de också enkelt spolas rena.

Integrerade fästen
Det C-formade fästet är smart integrerat i högtalaren och kan lätt vinklas. Niles har även satt högtalarterminalerna så att de är riktade neråt, inte en helt vanlig konstruktion men är en smart detalj för att avvärja att fukt når termineringen.

Välbyggd
Niles OS6.3 är byggd i ett stabilt och rostfritt kabinett och väger därefter. Baselementet är integrerat med baffeln vilket sprider konens yta och ger en ökad basåtergivning. UltraSilk-diskanten är precis som den mer påkostade Teteron-diskanten vätskekyld och optimerad för bred spridning av ljudet. Perfekt för utomhushögtalare! Högtalarna kan också spraymålas med hjälp av instruktionerna i manualen.

Niles
Niles grundades 1978 för att utveckla switchar för högtalare och förstärkare. Deras praktiska lösningar gjorde det lätt att i butik lyssna på och jämföra olika produkter. 1988 lanserade företaget sina första inbyggnadshögtalare och har sedan dess gjort många genombrott i sin forskning inom akustik och automatisering.

Tack vare ett stort tekniskt intresse, och bakgrund inom både ljud och kontrollsystem, har företaget skapat många avancerade men lättanvända lösningar för multirums ljud. De är idag en ledande tillverkare av inbyggnadssystem.

 
Modeller
Svart 5.990:-
Vit 3.990:-


Typ:
Utomhus

Diskant:
1 x 1 tum UltraSilk

Bas:
6 tums bas/mellanregister

Känslighet:
90 dB / 1 watt

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
75 - 21.000 Hz

Mått:
Inkl fäste: 189 x 305 x 197

Vikt:
4.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2013-03-21