Marantz MM8077
- 7 x 150 watt (8 ohm)
- Kopparpläterat chassi
- Current Feedback-teknologi
- Toroidal-transformator
- Guldpläterade högtalarterminaler
- 5 års garanti vid registrering på Marantz hemsida

Marantz MM8077 är ett 7-kanaligt slutsteg med pondus, både vad det gäller ljud och design. Framtagen för att matcha det nya försteget AV8801 ger dessa tillsammans en kombo som heter duga.
[underrubrik]Kraft och kvalité[/underrubrik]Marantz MM8077 är ett kraftfullt hembioslutsteg som har lanserats tillsammans med det nya hi-end försteget AV8801. Slutsteget ger ifrån sig 7 x 150 watt och kan driva det mesta för den som är kräsen med sin hembioanläggning.

[underrubrik]Enastånde byggkvalité [/underrubrik]Marantz ser till att helheten uppmärksammas och det nya chassit, inklusive bakstycket har blivit kopparpläterat och med dubbla lager för bottenplattan för att skydda kretsarna bättre. Fördelarna är att man får samma låg-impedansiga jordspänning i hela chassit, samt ett bättre skydd för elektromagnetiska störningar.

[underrubrik]Current feedback[/underrubrik] Marantz egna Current Feedback-teknologi ökar bandbredden och ser till att ge en snabbare återgivning av ljudet. Speciellt utvecklat för att hantera de mer krävande ljudformaten som Super Audio CD och DTS HD Master Audio/Dolby True HD för att ge en så korrekt ljudbild med mycket dynamik och låg distorsion. I teknologin är även Marantz HDAM-kretsar integrerade med kvalitativa och diskreta komponenter för att ytterligare förstärka ljudupplevelsen med ett precist och detaljerat ljud.

[underrubrik]Toroidal transformator[/underrubrik]Den överdimensionerade toroidal transformatorn bidrar till en renare och bättre strömförsörjning samt ett riktigt stort och dynamiskt omfång. Då detta är den viktigaste kuggen för att ha så bra strömresurser som möjligt har Marantz även dubbla kondensatorbanker med 50.000 microfarad vardera vilket ger totalt 100.000 microfarad, detta ger en enorm explosivitet och närvaro i ljudet.
[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]Marantz MM8077 har både balanserade (XLR) och obalanserade (RCA) anslutningar för varje kanal som ger mer flexibilitet i sin anläggning. Högtalarterminalerna är guldpläterade och på baksidan hittar man även en IR flash-ingång för att ge en smidigare styrning från tredjepartsprodukter vid custom installation-lösningar.

[underrubrik]5 års garanti via Marantz[/underrubrik]Vid registrering på Marantz hemsida får du hela 5 års garanti på din MM8077. Alla garantianspråk efter Hembiobutikens 3-åriga garanti tas direkt med Marantz. Registrera din MM8077 direkt på [url=https://www.marantz.com/sv-se/5ywarranty]Marantz hemsida[/url]. Observera att registrering måste göras inom tre månader från ditt köp!

[produktbild]269624-marantz-pm8006-756[/produktbild]

 
Modeller
Svart 20.990:-


Typ:
Hembioslutsteg

Effekt:
7 x 150 watt (8 Ohm)

Analoga ingångar:
7 x RCA, 7 x XLR, IR Flasher, Remote In, DC Control

Analoga utgångar:
DC Control Out, Remote Out

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
440 x 185 x 384 mm

Vikt:
18 Kg

Inkom i sortimentet:
2013-01-04