Euroscreen Autolink RF
- När du startar projektorn så åker duken ned.
- När du stänger av projektorn så åker duken upp.
- Detta är enbart sändaren, för dig som redan har kontrollbox.


Euroscreen Autolink är sändardelen som passar ihop med deras kontrollbox som man köper separat eller i kit med sändare (se fliken samma serie).
Autolink
Autolink är för dig som vill ha en smidig och automatiserad styrning av din motorduk från Euroscreen. När du sätter på projektorn känner Autolinkboxen som placeras vid projektorn (strömkabeln ansluts till boxen och går sedan vidare till projektorn) av att det blir en spänning i elkabeln och skickar då en RF signal till kontrollboxen som placeras på strömkabeln till duken.

Euroscreen styrsystem
Euroscreens erbjuder ett flertal styrmöjligheter för sina motoriserade dukar. Dukarna leveras med en strömkabel och en strömställare för att köra duken upp och ned. Som tillbehör för mer avancerad styrning erbjuder Euroscreen en Kontrollbox (se samma serie fliken). Kontrollboxen kan styras via IR, RF, RS232, trigger och levereras med en 3m lång kabel i ena ändan vilken ansluts till vanlig el. samt 1.5m kabel som ansluts i duken. Till kontrollboxen finns det tillbehör iform av Autolink, RF fjärrkontroll, RF Väggkontroll samt IR fjärrkontroll. Dessa erbjuder vi dels i kit med kontrollbox och dels som separata produkter. Se samma seriefliken ovan.

Separat produkt
Autolink är ett tillbehör, så du behöver en kontrollbox för att du ska kunna styra din Euroscreen motordrivna duk med hjälp av den.

 
Modeller
Svart 1.390:-


Typ:
Fjärrkontroll

Beskrivning:
Fjärrkontroll Autolink

Mått:
-

Vikt:
0.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2012-08-03