Monitor Audio Soundframe SF2 In-wall

Monitor Audio SF2 In-wall är en 3-vägs inbyggnadshögtalare i den nya SoundFrame-serien. Mixa och matcha hur mycket du vill med form och färg på högtalaren!

- Element av aluminium
- Gedigen, smal konstruktion
- Modulär design!

SoundFrame-serien
Varje högtalare är utformad som en diskret, smal tavla. De tre högtalarmodellerna finns som on-wall respektive in-wallhögtalare. Alla högtalare är LCR och således oberoende vertikal eller horisontell placering. Du kan välja och vraka mellan en uppsjö av färger. Även om högtalaren levereras i vitt eller svart så kan du pimpa om dem i efterhand, med rena färger eller speciella motiv - till och med personliga motiv! Den primade högtalaren kan du måla om helt på egen hand.

SF2 In-wall
Monitor Audio SF2 In-wall är bestyckad med 6,5 tums C-CAM®-bas, 4 tums IDC®-mellanregister och 1 tums Gold dome C-CAM®-diskant med RST®II-teknologi. Det är en gedigen konstruktion som slår mången in-wallsystem på fingrarna! Du kan även kontrollera högfrekvenserna manuellt, direkt på högtalaren.

Nu har du möjligheten att bygga ett osynligt hembiosystem i dess rätta bemärkelse! Observera att högtalardelarna är identiska med Monitor Audio SF1 In-wall.

 
Modeller
Vit 6.290:-
Svart 6.290:-
Primad 6.290:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 st 1

Mellanregister:
1 st 4

Bas:
1 st 6,5

Känslighet:
86db

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
55Hz - 35KHz

Mått:
252.5 x 802.5 x 87.5

Vikt:
7.26 Kg

Inkom i sortimentet:
2012-04-27