Supra Sublink RCA-XLR M

Supra Sublink RCA till XLR male semibalanserad kabel för analog ljudsignal.

- Supra kvalitet
- 1 RCA kontakt till 1 XLR male kontakt
- SemibalanseradAnvändningsområde
XLR kontakterna används ofta för professionellt bruk för sin rigida koppling samt möjligheten att arbeta med en balanserad signal vilket ger en mer korrekt signal som är mindre känslig för störningar. Detta har tagits vidare till produkter för hembruk i den högre nivån och används istället för RCA kontakten som inte är balanserad till uppbyggnaden.

Den här kabeln har en RCA kontakt i ena änden och en XLR-kontakt i andra (male). Kabeln har en semi-balanserad konstruktion och används där man saknar XLR-utgång men har en produkt med XLR-ingång.

OBS. Det här är enbart 1 kabel, för en analog signal (ex. till en subwoofer). Skall du ha den mellan ett hembioförsteg på 5 kanaler till ett slutsteg på 5 kanaler så köp 5st kablar.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Isblå 2 meter 355:-
Isblå 3 meter 385:-
Isblå 4 meter 419:-
Isblå 5 meter 439:-
Isblå 6 meter 469:-
Isblå 8 meter 490:-
Isblå 10 meter 590:-
Isblå 12 meter 679:-
Isblå 15 meter 750:-


Typ:
XLR - RCA

Används till:
Analog signal

Kontakter:
1 RCA till 1 XLR male

Inkom i sortimentet:
2012-04-24