Supra Sublink XLR F-XLR M
- Supra kvalitet
- 1 XLR Male till 1 XLR Female kontakt
- Balanserad signal


Supra Sublink XLR Male - XLR Female är en XLR kabel för balanserad analog signalöverföring.

Användningsområde
XLR kontakterna används ofta för professionellt bruk för sin rigida koppling samt möjligheten att arbeta med en balanserad signal vilket ger en mer korrekt signal som är mindre känslig för störningar. Detta har tagits vidare till produkter för hembruk i den högre nivån och används istället för RCA kontakten som inte är balanserad till uppbyggnaden.

Normalt är att man använder en XLR kabel med hankontakt i ena änden och honkontakt i andra om man ska koppla ihop en CD-spelare med en förstärkare eller ett försteg med ett slutsteg. Vissa subwoofers har även XLR-ingång.

För den som söker högre kvalitet har Supra även kablar för stereobruk i Sword IXLR (bäst) EFF-IXLR (näst bäst) och DAC-XLR.

OBS. Det här är enbart 1 kabel, för en analog signal (ex. till en subwoofer). Skall du ha den mellan ett hembioförsteg på 5 kanaler till ett slutsteg på 5 kanaler så köp 5st kablar.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Isblå 2 meter 385:-
Isblå 3 meter 425:-
Isblå 4 meter 455:-
Isblå 5 meter 485:-
Isblå 6 meter 525:-
Isblå 8 meter 560:-
Isblå 10 meter 645:-
Isblå 12 meter 745:-
Isblå 15 meter 845:-


Typ:
XLR - XLR

Används till:
Balanserad analog signal mellan tex Försteg och subwoofer

Kontakter:
1 st XLR male till 1st XLR female

Inkom i sortimentet:
2012-04-24