Canton InCeiling 865
- Installationsdjup 90mm
- Håldiameter 204mm


Cantons nya inbyggnadsserie låter inte bara fantastiskt mycket bättre, de har en nästan obefintlig ram och är väsentligt enklare att installera också.
Nästan osynlig ram
Cantons nya inbyggnadsserie har fått en ny ram som är mycket tunnare än man normalt ser. Tack vare att den fästs med magneter är också installationen väsentligt enklare.

Målningsbar
Både ramen och gallret går att spraya i valfri färg om man vill matcha mot väggfärgen eller göra nåt som sticker ut.

Aluminium
Canton Inwall / Inceiling 800 serien har fått helt nya aluminium element och en ny diskant som är monterad på en brygga i de coaxiala högtalarna.

Justerbar
Den centrerade diskanten är riktbar vilket innebär att man kan få ljudet precis vid sin lyssningsposition och en mer flexibel installation. Diskantnivån kan även den justeras via en liten switch på fronten för att kompensera svårare områden där man behöver öka nivån.

Canton
Tyska Canton har länge legat i framkant som en av Europas största tillverkare av högtalare. De har en bred produktkatalog och strävar hela tiden efter idealet "pure music" för att ge absolut bästa möjliga klang. I över 40 år har man lyckats producera många olika produktserier för att tillfredsställa olika personliga önskemål, inredningsstilar och tekniska krav. Allt från deras hi-end serie Reference till de mindre stilrena Movie-paketen.

 
Modeller
Vit 4.190:-


Typ:
Tak

Diskant:
1 tum, aluminium

Bas:
6.5 tum, aluminium

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
45 - 40.000 Hz

Mått:
245

Vikt:
1.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2011-03-22