Solid Tech Radius SOLO 5 Silverfärgade ben

Solid Tech är ett svenskt företag med egen tillverkning i Malmöregionen. De är kända för väldesignade möbelprodukter inom Hi-Fi-kategorin med hög kvalitet och prestanda. Radius-serien består av ett antal olika modeller och dess modulära uppbyggnad gör att man kan kombinera modeller med varandra på ett bra sätt. SOLO 5 har fem hyllplan inklusive toppskivan med lämplig bredd för Hi-Fi-utrustning. Modellen finns med aluminiumpelare i svart eller silver, där denna vara är med silverpelare. Till dessa kan du välja mellan hyllplan i flera olika materialutföranden. Du väljer själv om du vill ha högst avstånd i botten eller högre upp.

- Anodiserade aluminiumben/pelare
- Bredd 680 mm
- Höjd 1050 mm
- Djup 500 mm
- Bredd mellan pelare 520 mm
- Höjd mellan hyllplan 2 x 150, 235 och 319 mm
- Maxlast 60 kg
- Internt stagade ben för minimering av vibrationer
- Infrästa anslutningsdelar för benen i toppskivan
- Hyllplan i flera olika utföranden

Solid Tech Radius
Radius-serien är tillverkad för att vara modulärt uppbyggd och benen finns i olika längder för olika applikationer. Dessutom läckert silver eller svart anodiserade. Benen är i solid extruderad aluminium vilket ger en jämn hållfasthet och designen gör dem både kraftfulla och vibrationsdämpande samtidigt som de håller en låg vikt. Benen eller pelarna ansluts mellan skivorna som finns i olika träfaner-utföranden eller vit eller svartlackerad MDF. Längst ned finns fötter med spikes (golvskydd kan köpas till som tillbehör om man inte vill använda egna) för en stabil och bra placering på golvet. I Radius-serien finns olika bredder och kombinationer vilket gör att du kan hitta en möbel som passar ditt behov, i samma utseende finns även högtalarstativ.

Radius SOLO 5
Radius SOLO 5 har fem hyllplan och är anpassad för Hi-Fi-utrustning med de väl tilltagna måtten och den öppna lösningen som ger bra ventilation och möjlighet att ansluta kablar.

Varmt rekommenderade
Vi har under en tid haft bänkarna i våra butiker och vi är mycket nöjda, finishen är mycket bra både på själva hyllplanen och pelarna. Trots att bänkarna är mycket enkla att sätta ihop så blir de ovanligt styva och stadiga vilket är ganska ovanligt på bänkar med enkla konstruktioner.

 
Modeller
Svart 11.190:-
Björk 11.190:-
Ek 11.190:-
Körsbär 11.190:-
Mocca 11.190:-
Valnöt 11.190:-
Vit 11.190:-


Typ:
Hi-Fi-Rack

Yttermått (BxHxD):
680 x 1055 x 500

Max belastning:
60 kg / hylla

Vikt:
30 Kg

Inkom i sortimentet:
2010-01-27