Supra EFF-IXLR

SUPRA EFF-IXLR är en multi-testvinnare som är oerhört prisvärd och kan användas som digital/analog signalkabel.

- Mycket neutral signalförmedling vilket leder till ofärgat/opåverkat ljud
- Snabb och precis signalöverföring utan fördröjningar
- Får fram de allra finaste detaljerna i ljudet
- Tillverkad i Sverige

Supra EFF förmedlar de allra finaste detaljerna i ljudet tack vare sin unika konstruktion. I och med sina rörkonstruerade silverpläterade ledare får man en minimal skin?effekt i kabeln vilket leder till att alla frekvenser får samma förutsättningar. Resultatet av detta blir en transparent och exakt återgivning och med en tydlig rumsdefinition.

Swift XLR kontakter
XLR-kontakter 24K guldplätering. Helskärmade för minimerade störningar. Andvänds för balanserad koppling. EFF-IXLR består av två stycken kablar så det räcker att köpa en kabel ovan för en inkoppling av stereosignal.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Isblå 1 meter 910:-
Isblå 2 meter 1.145:-


Typ:
XLR - XLR

Används till:
Överföring av analog signal mellan apparater med XLR-kontakter

Kontakter:
Två XLR i var ände

Inkom i sortimentet:
2003-03-21