Supra Classic 2.5/H
- Bra ljud till ett bra pris
- Tennplätterad och därmed korrosionsbeständig
- Tillverkad i Sverige


Supra Classic 2.5/H är identisk med Classic 2.5 förutom när det gäller isoleringen som är gjord av flamskyddad PE. Den är något stelare och har en glattare yta vilket är bra vid kabeldragningar i rör.


Tennet höjer ljudkvaliteten genom att skin-effekten blir lägre samt att man får mindre strömhopp mellan trådytorna. Man får också en korrosionsbeständig kabel som klarar fuktiga miljöer. Förutom tennet så är isoleringen av en speciell jonstabil PVC som ytterligare minimerar korrosion. Supra Classic finns även i halogenfritt utförande som lämpar sig i installationer i offentlig miljö där krav på brandklassad kabel blir allt vanligare, den heter då t.ex. Supra Classic 2.5/H.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Isblå 1 meter 42:-


Typ:
Högtalar

Används till:
Överföring av signaler mellan förstärkare och högtalare

Inkom i sortimentet:
2002-09-23