Supra Y-Link-RCA
- Mycket bra skärmade egenskaper för hög störimmunitet
- Snabb kabel med låg kapacitans för korrekt ljudåtergivning
- Tillverkad i Sverige


SUPRA Sublink-RCA är en subwooferkabel som används mellan förstärkare och en aktiv subwoofer.
Oavsett om man har en mono- eller en stereosub är det viktigt att man har ett välskärmat kablage till detta ändamål. Ofta har man lite längre kabel till denna applikation och då är det extra viktigt att kabeln är av bra kvalitet. Är den inte det plockar den lätt upp störningar på vägen från intilliggande kablage och man får brum i subwoofern som resultat av detta.

Användningsområde
Supra Sublink RCA passar som kabel för en analog monosignal, den kan användas mellan för och slutsteg men vanligaste användningsområdet är från en hembioreceiver till en subwoofer. Har din subwoofer stereo RCA-ingång kan man även använda Supra Y-link RCA.

SUPRA
SUPRA är en svenska tillverkare som har gjort kablar i över 30år. SUPRA har gjort sig kända genom att tillverka högkvalitativa produkter med bra byggkvalitet för rimliga priser. De har vunnit otaliga priser i press för sina goda kvalitet. SUPRAs filosofi är "no nonsense design", de sysslar med andra ord inte med flashig design och hokus pokus utan svensk kvalitet och funktion rakt igenom. För att säkerställa kvaliteten tillverkas alla produkter i Sverige.

 
Modeller
Isblå 2 meter 480:-
Isblå 4 meter 565:-
Isblå 6 meter 675:-
Isblå 8 meter 735:-
Isblå 10 meter 850:-
Isblå 12 meter 950:-
Isblå 15 meter 1.090:-
Isblå 20 meter 1.300:-


Typ:
Subwoofer

Används till:
Överföring av subwoofersignalen mellan förstärkare och subwoofer

Kontakter:
1 RCA-kontakt i ena änden och 2 RCA-kontakter i den andra

Inkom i sortimentet:
2002-01-21