Din kundvagn är tom

Stor rabatt på utgående Silverserien från Monitor AudioKlassledande högtalare


Så benämner Ljud och bild Monitor Audios Silver-serie och ger utmärkelsen Särskilt Rekommenderad och 6 av 6 stjärnor.På Hembiobutiken är vår bäst säljande serie Silver-serien från brittiska Monitor Audio, högtalarna är otroligt snygga och har en ljudkaraktär som går hem för både musik och filmälskaren. En detaljerad och luftig ljudbild med fyllig och rapp bas som Geir på Ljud och Bild skriver.

Silverserien har vunnit i stort sett alla tester ute på marknaden, britterna har designat en högtalare som är otroligt prisvärd. Nu, anser de ha förbättrat högtalarserien ytterligare och släpper därför nya modeller.

Vi har köpt upp restlagret och kan därför erbjuda otroliga priser på dessa fantastiska högtalare. Ända upp till 30% rabatt från ordinarie pris!

Dessvärre så gäller erbjudandet enbart så långt lagret räcker. Så finns det inget lagersaldo på varan så är den slutsåld och går ej att leverera och därmed inte heller köpa av dig som kund.

Så, passa på, köp en högtalare som citat "är nästan omöjlig att inte gilla". Till ett pris som är klart under vad högtalaren egentligen är värd.

Länk till test av Silver 8 på Ljud och bild

Visa produkter som ingår i kampanjen: