Din kundvagn är tom Till kassan

Din kundvagn är tom Kassan

 

Projektorkampanj med nyheter och erbjudanden


För en äkta hembioupplevelse krävs en bra projektor. Passa på och investera i någon av de nylanserade underverken eller gör en bra deal på ett rabatterat exemplar.

Projektorer till alla hem!


Alla som en gång upplevt en väl fungerande projektorlösning inser att det är så film, spel och serier skall upplevas, man kan inte slå känslan av en stor bild med en 65 eller 75 tums TV. Lugnet och bildkvaliteten hos projektorbilden ger verkligen det lilla extra för upplevelsen. Därför vill vi nu ge alla en extra gynnsam möjlighet att skaffa en projektor till sitt hem, oavsett om den ska sitta i vardags eller biorummet.

Därför får du just nu hela 15% rabatt på projektorduk, projektorfäste, mörkläggningsprodukter och HDMI-kabel när du samtidigt köper en projektor av oss!

Rabatten får du genom att skriva rabattkoden 15procent i kassan på raden med duken eller tillbehöret.


Bra instegsval för ljusa rum


Om det är dags för den första projektorn och du vill ha en prisbillig enhet som ändå gör ett bra jobb inom din tänkta budget. Då har vi valt ut följande instegskombination som passar för ljusare miljöer, som vardagsrum med ljusa väggar utan mörkläggning.

Som projektor väljer vi Optomas DLP modell HD142x som ger 95 tum stor bild på avståndsintervallet 3.1 till 3.4 meter.
En passande budget duk med bra kvalitet är Euroscreen Diplomat Greylight manual i 95 tums storlek vilket ger bättre svärta tack vare den ljusgrå ytan men håller ned prisnivån tack vare manuell hantering.

Optoma HD142x klarar av ljusa rum tack vare hög ljusstyrka hos lampan och i kombination med den ljusgråa duken så kommer ändå svartan upp i nivå. En lämplig tillhörande HDMI kabel finns från Black Connect från 139kr och uppåt. Sammanlagt kan du nu få ett bra paket för under 10.000:-
Bra instegsval för biorummet


Med bättre optik och en vertikal lensshift så får du en tystare och bättre projektor för biorummet. En prisvärd projektor som kostar något över 8.000:-. Optoma HD36 ger dig stuns i bilden och du får en 95 tum stor bild mellan 2.9 och 4.3 meter.

En lämplig och prisvärd duk för ett biorum, är en ramspänd duk, med vitt dukmaterial som ger naturliga färger. Därför rekommenderar vi som kombination med HD36, Euroscreen Frame Vision FlexWhite på 100 tum som vi säljer till ett riktigt bra kampanjpris.Seriöst bioval för ljust eller mörkt rum


Om du vill upp i bildkvalitet utan att spränga budgeten så har vi ett ypperligt val i Sonys HW65, i kombination med en ramspänd eller Tab-tension-duk med Euroscreens React 3.0 material så får du en riktigt bra bildlösning för ett rum med ljusinsläpp och i kombination med en Vit duk från Screen Research eller FlexWhite från Euroscreen så har du en killer combo för biorummet.

Just nu erbjuder vi 3000kr rabatt vid köp av HW65 via Hembioklubben! 15% dukrabatt gör detta till en mycket prisvärd lösning för dig som söker en riktigt seriös projektor och dukkombination.The sky is the limit


Är det dags för äkta 4K eller hägrar HDR? När det kommer till projektorerna i entusiastsegmentet så vill vi gärna göra en rådgivning med dig, då olika projektorer passar extra bra för olika inriktningar i detta segment, vi hittar JVCs nya X5500, 7500, 9500, Epsons LS10500 och Sonys VW320, 550, 1100 och de nya 4K laserprojektorerna VZ1000ES och VW5000 mfl. Kontakta en av våra projektorexperter för rådgivning och offert inför köp av projektor i detta segment. Info@hembiobutiken.se


Bilden visar Sonys nya äkta 4K ultra kortskjutande laserprojektor VPL-VZ1000ES som inom kort lanseras i Sverige.

Relaterade produkttyper till kampanjen

Visa produkter som ingår i kampanjen: