Din kundvagn är tom Till kassan

Din kundvagn är tom Kassan

Bättre ljud med bättre förstärkare!Passa på och uppgradera ljudkvaliteten med hjälp av en ny förstärkare!


Just nu erbjuder vi hörlursförstärkare, DACar, hembioreceivers, HiFi-förstärkare, slutsteg och annat gott till härliga medlemspriser eller rena kampanjpriser.

Det finns många skäl till att byta ut förstärkaren där hemma, en förstärkare i rätt nivå ger inte bara bättre ljudkvalitet utan den nya generationen levererar dessutom massor av andra fördelar med streamingfunktioner, ljudkalibrering och stöd för de senaste ljud och bildformaten.

Är du osäker på vad du ska välja så ta en tur in till någon av våra butiker, där har vi ett digert utbud med utvalda förstärkare och kan ge dig rätt rådgivning kring vad som passar till just dina högtalare. Rätt matchad ljudkaraktär till just dina högtalare en viktig parameter och som vi har bra koll på.

Bor du inte i närheten av en butik så kontakta oss via telefon eller epost så kan vi leda dig rätt i förstärkardjungeln!HIFI-ljud för två kanaler med PW AMP


Med Paradigms PW AMP får du allt som kan önskas av en modern tvåkanalsförstärkare. Den inbyggda ljudkalibreringen från Anthem anses vara en av de allra bästa på marknaden och med hjälp av den medföljande mätmikrofonen så anpassar du ljudet efter ditt rums akustik och du kan förändra kalibreringskurvorna efter egna öron om du vill. Vi har testad denna funktion gång på gång och blir lika häpna över hur stor skillnad det gör för ljudet varje gång.

PW AMP har dessutom ärvt fler komponenter från systerföretaget Anthem, i förstärkaren sitter nämligen Anthem slutsteg på 2 x 100 Watt, som driver på högtalare ordentligt, vi har testat med både stativare och golvmodeller upp till 13.000kr paret och förstärkaren levererar hela vägen.

Nu börjar det låta TV-shop, men, det räcker inte här. PW AMP har till och med en inbyggd dts Play-Fi funktion, så du ansluter den till dit lokala nätverk och kan sedan strömma Spotify, Tidal, internetradio eller spela upp lokala högupplösta musikfiler från din dator. Enkelt hanterat via den tillhörande appen. Naturligtvis finns även analog RCA-ingång. Vill du koppla in din subwoofer är det inga problem då separat utgång finns för detta. Med dts Play-Fi kan du inom samma system addera flera ljudzoner i ditt hem, produkt för produkt.

Priset för PW AMP är enbart 6.490kr! Dessutom har vi erbjudanden i kombination med tillhörande bra produkter.

Gå till vår kampanj med paketerbjudande med PW AMP, köp 1 st PW AMP och du får köpa PW 600 eller PW 800 med 30% rabatt!

Söker du mer kraft, så har vi Anthems kraftfulla slutsteg tillsammans med PW Link, vilket ger dig samma funktionalitet men med mera kraft för större och bättre högtalare. Kampanjpris 24.990kr (ord. 28.170kr)Superbillig hembioreceiver med stöd för UltraHDMed Pioneer VSX-831 5-kanals hembioreceiver med UltraHD stöd får du massor av funktioner för under 4.000kr! En perfekt introduktionsprodukt till den underbara hembiovärlden. VSX-831 har 5 slutsteg inbyggda och två utgångar för subwoofers. Så med med 831an kan du bygga en hembio med tre fronthögtalare och 2 surround kombinerat med upp till två subwoofers.

Framtidssäker med hela 6 stycken HDMI-ingångar som har stöd för UltraHD (HDMI 2.0a, HDCP 2.2) och HDR vilket gör att du kan ha den som en bildväxel till din anläggning. Hos VSX-831 får du en enklare ljudkalibreringsfunktion vilket ger bättre ljud efter ditt rums egenskaper då MCACC funktionen mäter av dina högtalares egenskaper i rummet de står i.

Kort sagt, en perfekt instegsreceiver med bra ljud för pengarna. Vägledande rekommenderat pris för VSX-831 är 5.890kr. Just nu köper du den för enbart 3.790kr! (gäller så länge lagret räcker).Urkraft med finess från svenska Primare


Är du en äkta audiofil och söker ypperlig ljudkvalitet antingen för hembio eller stereo så kan vi tillsammans med Primare presentera ett antal riktigt bra produkter, till grymma kampanjpriser. Primare levererar produkter som uppskattas av reportrar världen runt och vi på Hembiobutiken stämmer in i hyllningarna.

SP33-HDVB + A30.7, förr 52.000kr, nu 39.990kr
I32 + NP30 mediaspelare/DAC kan du nu köpa för 32.990kr istället för tidigare 48.000kr
SPA23 med HDVB kortet i titanutförande, nu 21.990kr! (förr 39.000kr) eller med 4K-stöd för 27.990kr
SP33 kan du nu köpa för 21.990kr (förr 47.000kr) och med 4K stöd för 25.990kr (förr 40.000kr)
LX-serien från Pioneer regerar


Med nya LX-serien har Pioneer visat vart skåpet ska stå, otroligt funktionsrik i kombination med en ljudkvalitet vi älskar. Slutstegen driver på de tyngsta hembiohögtalarna och MCACC Pro ljudkalibreringen fungerar väldigt bra. Appen är bäst i klassen och vi gillar verkligen att kunna redigera ljudkurvorna på det sätt Pioneer ger oss möjlighet till via den.

LX501 ger dig otrolig ljudkvalitet för pengarna. Med nästan 33% rabatt så är detta ett säkert val om du inte är ute efter fler än 7 st. kanaler.

Med LX701 får du hela 9 st. kanaler och nu kan man börja installera Atmos på riktigt.

LX801 är russinet i kakan, mer kraft och Air Studios har lagt sin hand på tuningen. Med PQFA får du ett rent och klart ljud för musiklyssningen!

LX901 är top of the line, och med 11 kanaler så är du hemma. Koppla upp 7.2.4 anläggningen och börja njut!

Just nu kör vi medlemspriser på utvalda delar ur LX-serien, så logga in som kund eller registrera dig för ditt medlemskap, så kommer du åt dessa fantastiska priser.