Din kundvagn är tom

Samsung 4K Ultra Short Throw med trippellaser!

Skapad: 2020-11-17

Ultra Short Throw projektorer växer allt mer i popularitet och nu har Samsung introducerat två nya modeller, LSP7T och LSP9T The Premiere.

Stor bild på kort avstånd

Med en Ultra Short Throw projektor kan du projicera en stor bild på väldigt kort avstånd och med flaggskeppet LSP9T får du hela 100 tums bild på endast 11 cm avstånd. Projektorerna har en ljusstyrka på 2.200 respektive 2.800 Ansi lumen vilket gör att de klarar att projicera bild även under lite mer ljusa förhållanden, vi rekommenderar dock alltid att försöka mörklägga så mycket det går. En duk anpassad för rummets ljusförhållanden boostar bilden ytterligare för maximal upplevelse.



Laser som ljuskälla

Båda modellerna använder sig av laser som ljuskälla vilket ger en suverän livslängd på upp till 20.000 timmar. Den tyngre modellen använder sig av tre laser, en för varje primärfärg (röd, grön och blå), för att kunna återge ett otroligt brett färgspektra (146% av DCI/P3, 105% av rec.2020). För att skydda nyfikna ögon har projektorerna ett Eye Protection Mode med sensorer som känner av om nåt kommer i vägen för ljuskällan och stänger av lasern.

Inbyggd Smart-TV och AirPlay 2

Ta del av ett enormt utbud av appar som YouTube, Netflix, Disney+, SVT Play och många, många andra via den inbyggda Smart TV funktionen. Streama dina favoritfilmer eller serier enkelt och bekvämt med bara en knapptryckning. The Premiere har en funktion som heter Tap View; knacka lätt med din telefon mot projektorn så speglar den automatiskt det du ser eller lyssnar på. Du kan styra LSP9T The Premiere med den medföljande fjärren eller varför inte använda rösten via röststyrningsassistenterna Google Assistant och Amazon Alexa.



Skrivet av Erikwelin 2020-11-17


Visad 2.468 gånger