Din kundvagn är tom

Sveriges bästa ebutik inom Ljud och Bild 2019

2019-04-12

Årets e-handlare har utvecklats till en noggrann urvalsprocess där allt från kundomdömen till Mystery Shopping vägs in och där man tittar på hela köpprocessen inklusive retur och återköp.

För 2019 års upplaga kan vi nu stolt meddela att vi utsetts till vinnare inom vår kategori, Ljud och Bild-produkter, dessutom för 10e-gången! Ett kvitto på den service, engagemang och kunskap kring produkterna vi levererar varje dag. Detta är något vi tycker är extra kul och verkligen vill fira! Till och med den 14e april gäller rabattkoden Pricerunner10 som ger 10% rabatt på en vara per person från hela vårt sortiment (gäller ej varor med medlemspriser).

Motivering - Hembiobutiken vinnare 2019


Utöver en hemsida som är mycket enkel att navigera och beställa ifrån samt snabb leverans med flera olika valmöjligheter så har Hembiobutiken också en tydlig och smidig returhantering. Att deras kundservice därtill är personlig, trevlig och kunnig, och kan ge konkreta tips till sina kunder, gör att Hembiobutiken tar hem priset inom sin kategori.
Från Pricerunners press release


Omfattande urvalsprocess


Resultatet i tävlingen om att bli Årets e-mästare och Årets e-handlare är baserat på omdömen från konsumenter, röster från kunder och shoppingupplevelse via s k mystery shopping genomförd av ett externt bolag.

”Vi har ägnat mycket tid åt att finna de riktiga vinnarna. Därför var det väldigt viktigt att genomföra mystery shopping, där alla delar av inköpsupplevelsen – från köp till returer – blir värderade på ett professionellt och jämförbart sätt”, kommenterar Nicklas Storåkers.
En del av mystery shoppingen var bl a att titta närmare på butikernas miljötänk i leveranserna.

”De vinnande butikerna är bra på att sätta miljö och klimat på dagordningen i samband med leveransen av de beställda produkterna. Det blir mer och mer viktigt att vi kan skapa en hållbar onlineshopping”, säger Nicklas Storåkers.

Snabba svar och bra miljötänk


Viktiga aspekter har bl a varit hög tillgänglighet, pris, effektiva leveranser, försändelser med miljötänk och samt snabb och engagerad kundservice. Inom dessa områden har PriceRunner sett tydliga skillnader när vinnarna utsetts.
Tydlig och utförlig produktinformation, ett flertal sätt att komma i kontakt med butikerna samt möjlighet att välja mellan flera olika leveranssätt är också viktigt för
kunderna när de väljer vilken butik de handlar från.

Så gjorde vi


PriceRunner har över 5.900 registrerade butiker. Fram till den 21 mars 2019 har alla
dessa e-handlare haft möjlighet att bli nominerade till Årets e-handlare i PriceRunners 19 produktsegment. PriceRunner har utsett vinnarna baserat på
omdömen från kunder, omdömen samt mystery shopping hos de nominerade butikerna.


Skrivet av Mattias 2019-04-12


Visad 6.751 gånger