Q Acoustics 2010i

Q Acoustics 2010i
Q Acoustics 2010i
Q Acoustics 2010i
Q Acoustics 2010i
Q Acoustics 2010i ingår i kategorin Högtalare och finns i följande versioner:

Färger
Pris     
Delbetalning
Vit Högblank
5 par
1-3 dagar
2 par
0
2.195:- par
Svart Högblank
5 par
1-3 dagar
2 par
0
2.195:- par
Grafit
5+ par
1-3 dagar
3 par
0
1.695:- par
Valnöt
2 par
1-3 dagar
2 par
0
1.695:- par


Nya Q Acoustics 2010i är en stativhögtalare med otrolig pondus för pengarna. Skillnaderna mot förra årets modell är en ny diskant och finputsat mellanregister/bas-element. Vad tillverkarna ville med serien var att bygga just en ruskigt prisvärd men samtidigt välklingande högtalare och den lägger sig verkligen i det ljudmässiga toppskiktet för prisklassen.

Högtalaren är baserat på ett 2-vägs reflexsystem med en 4 tums bas/mellanregister och en stycken dome-diskant. Totalt har den en effekttålighet på 75 watt.

Q Acoustics 2010i kan antingen stå på det dedikerade 2000ST stativet eller hängas på vägg med 2000WB fästet.

Mer info:
Q Acoustics 2010i blev nyligen testad i What HiFi med mycket gott resultat, du kan läsa testet här:

testet

Bättre ljud
Genom att montera banankontakter med krimpmetoden får du en bättre kontaktyta som ger bättre ljud och underlättar installationen. Klicka på bilden nedan för mer info samt priser!

Produkten finns även i följande paket:

Tillverkare:
Modell:
2010i
Typ:
Stativ
Diskant:
1 st 1 tum
Mellanregister:
1 st 4 tum
Känslighet:
86 dB/1 watt
Impedans:
minimum 4 ohm, nominell 6 ohm
Frekvensomfång:
68 Hz - 22.000 Hz
Mått:
235 x 203 x 150
Vikt:
3.5 Kg
Garanti:
3 år
Inkom i sortimentet:
2012-01-27
Jämför Q Acoustics 2010i med en annan produkt i samma kategori: 


Det ska löna sig att handla av Hembiobutiken!

Genom vårt unika Trygghetspaket, som ingår i priset, lämnar vi alltid minst 3 års garanti på alla produkter*, en del har till och med 5 års garanti, där många av våra konkurrenter endast ger 1 år!

* 3 års garanti gäller inte Hörlurar, Datorer/Nätverk, Spelkonsoler, Tillbehör, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror såsom projektorlampor, spray etc. I dessa fall gäller tillverkarens garanti.

Som om det inte vore nog har vi även en unik pixelgaranti för TV-apparater och projektorer samt en lampgaranti för projektorer som ingår i priset!

Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar för oöppnade produkter!

Oavsett vad du köper från oss får du den billigast frakten gratis. Tex kostar det inget extra att få en stor TV-apparat hemkörd till dörren, det ingår i produktpriset.

Vill du få leverans på kvällstid kan Postens Hempaket vara en lösning, vill du få din leverans nästa dag (förutsätter att vi har alla produkter på lager) väljer du företagspaket (gäller inte privatpersoner, endast företag enligt Postens regler) och betalar bara mellanskillnaden mellan det och gratisfrakten.

Vi kan produkterna vi säljer och du har alltid tillgång till gratis support via mail, telefon eller så svänger du förbi något av våra showrooms.

Hembiobutiken är ett stabilt företag med god ekonomi som funnits sedan 2001.

Du kan läsa mer i våra köpvillkor.

Ge betyg »

Ge ditt betyg för Q Acoustics 2010i


Betyg: *
Namn: *
E-post: * (visas ej)
Kommentar: *


När du ger ditt betyg kommer det att komma in till oss för granskning innan vi publicerar det på vår hemsida. För att säkerställa att din kommentar kommer med är det viktigt att du tänker på ditt språk och att din kommentar hör till produkten du ger ett betyg.

Din e-postadress kommer ej visas publikt på hemsidan utan kommer att användas för att skicka dig en notis om när ditt betyg har godkänts och publicerats på vår sida.