Hembiobutikens Blogg
Välkommen till vår blogg där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!
Apple AirPlay på Marantz (1)
2011-02-11
Nu har produkter börjat dyka upp som stöder Apple Airplay. Det innebär att man kan strömma musik trådlöst till den anläggning som stöder Airplay och det görs ifrån iTunes (via Mac eller PC), iPod touch, iPhone eller iPad.

Ljud skickas digitalt i Apple Lossless-formatet i 16bit 44/48 kHz så nu kan du enkelt skicka data från iTunes, Spotify, Youtube osv trådlöst! Senare kommer även funktionen att strömma video trådlöst till oss i Sverge, något som Apple TV redan kan i USA.

På den enhet du vill skicka media ifrån kommer en ny ikon att komma upp så fort det finns en Airplay-enhet installerad. Klicka på den och välj helt enkelt den enhet du vill ska ta emot strömmen. Den här videon visar hur det fungerar.

Först ut i vårt sortiment är Marantz med:
Marantz M-CR603
Marantz AV7005
Marantz SR7005

Mer info gällande Marantz och Airplay...

OBS - 2011-02-16: Det kostar €49 att aktivera AirPlay via Marantz sajt. Vi beklagar att det inte framgick i det ursprungliga blogginlägget!
Så uppdaterar du till AirPlay...
// Vincent
Visad 4.534 gånger