Hembiobutikens Blogg
Välkommen till vår blogg där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!
Nytt från Canton 
2010-10-19
Under veckan var vi på besök hos svenska distributören för Canton och de visade oss årets nyheter, och det är många. I princip hela sortimentet blir uppdaterat så när som på den klassiska Ergo.

Den kanske mest intressanta för de flesta är uppgraderingen av den storsäljande GLE-serien. Nyheterna är framförallt den nya upphängningen av elementen som kommer direkt från Chrono-serien. Man har även jobbat med delningsfilter samt tagit fram en helt ny färg i form av valnöt tillsammans med en vit, högblank front (GLE 490.2 i denna färg finns för demo i Göteborg).

Chrono har även den fått en förfining av en redan bra högtalare och det låter bra, riktigt bra. Vad som inte bör undgås är dessutom att de större högtalarna i de dyrare serierna fått en rejäl prisjustering. Den ståtliga Vento 890 har aldrig varit så prisvärd som idag.

Nytt är det även på Movie-fronten där de lanserat helt nya system i snygg finish och mycket välljudanden. Som vanligt kan man för en relativt liten peng få ett mycket stort filmljud.
// Erik
Visad 2.452 gånger